Aanstelling nieuwe leidinggevenden Sales & Marketing en Communications Business Division Alcatel-Lucent Enterprise

alcatel-lucent_unify

Alcatel-Lucent Enterprise heeft wijzigingen aangekondigd in het hogere management met de aanstelling van Matthieu Destot als hoofd van Global Sales & Marketing en Nicolas Brunel als hoofd van de Communications Business Division.

Matthieu Destot treedt met onmiddellijke ingang aan als executive vice president Global Sales en Marketing. Dhr. Destot heeft een gedegen achtergrond in zowel sales en marketing als in business line management. Hiervoor gaf hij leiding aan de Communication Business Division, waar hij zich richtte op groei in specifieke marktsegmenten en de overstap naar nieuwe bedrijfsmodellen versnelde. In vorige functies als sales leader bij ALE voor de regio’s Azië-Pacific en Frankrijk, leverde Matthieu een aanzienlijke bijdrage aan de omzet en de groei van het marktaandeel.

Dhr. Destot volgt Jan Zuurbier op, die bij het bedrijf blijft als bestuurslid van ALE. Dhr. Zuurbier zal zich richten op de strategische planning om de toekomst van ALE in goede banen te leiden.

Nicolas Brunel, die hiervoor de leiding had over de MLV (Medium, Large, Vertical) business unit binnen de Communications Business Division, wordt nu executive vice president van deze afdeling. Hij neemt het stokje over van dhr. Destot. Dhr. Brunel heeft meer dan 16 jaar ervaring in telecommunicatie en deed als leidinggevende bij de Global Customer Care organisatie van ALE internationale expertise op in de domeinen commerciële dienstverlening en klantenzorg.

Zowel dhr. Destot als dhr. Brunel blijven lid van het Executive Management Team en rapporteren direct aan Jack Chen (CEO). Alcatel-Lucent Entprise CEO Jack Chen: “Deze nieuwe aanstellingen helpen ALE bij haar transformatiestrategie die focust op het uitbreiden van de afzetmarkt, het versterken van de positionering in verticale marktsegmenten en het versnellen van de overstap naar op cloud gebaseerde bedrijfsmodellen.”

Bekijk de producten van Alcatel-Lucent Enterprise in onze webshop →