Aantrekkelijke eindejaarsaanbiedingen van EnGenius

engenius-eindejaarsaanbieding-2016

Om het jaar mooi af te sluiten hebben wij twee mooie eindejaarsaanbiedingen voor u beschikbaar gesteld. Dankzij deze eindejaarsaanbiedingen heeft u de kans te profiteren van voordeel bij het aanschaffen van uw EnGenius access points.

Koop 5 ECB1200 en krijg er één gratis!

Bij aankoop van 5 EnGenius ECB1200 access points krijgt u nu het 6e access point gratis. Dankzij dit dual-band concurrent access point kunt u nu hoge doorvoersnelheden leveren tot wel 1166 Mbps. Daarnaast beschikt dit access point over een groot bereik van 26dBm en biedt hiermee een uitgebreide dekking van uw draadloze netwerken. Doordat de ECB1200 is geoptimaliseerd voor performance, kunnen gebruikers zonder problemen zware netwerkactiviteiten verrichten zoals het streamen van HD video.

Bundelaanbieding: 5x EAP150 met 50% korting

U kunt nu 5 EnGenius EAP150 access points aanschaffen met een korting van maar liefst 50%. De EAP150 is een 802.11b/g/n access point en beschikt over een groot bereik van 26dBm en een ongekende hoge ontvangstgevoeligheid. Dit resulteert in een groot bereik. Het aantrekkelijke ontwerp, de hoge prestaties en de serie van eigenschappen maken de EAP150 ideaal voor kleinere kantooromgevingen, restaurants en hotellobby’s.

Voorwaarden

Voor deze aanbiedingen gelden de volgende voorwaarden:

  • Geldig t/m 31 december 2016
  • Zolang de voorraad strekt, dus op=op

Bekijk onze webshop voor meer informatie over de producten van EnGenius en de eindejaarsaanbiedingen →