ALE seminar

ALE seminar

Alcatel-Lucent Enterprise Product Update

Love ALE Network solutions!

Op Valentijnsdag verzorgen wij in samenwerking met Alcatel-Lucent Enterprise een seminar, waarbij u alle ins en outs te zien krijgt van het innovatieve netwerk portfolio van het merk. Door een goede basis te leggen voor het ecosysteem, waarbij alle technologie samenkomt, zijn de mogelijkheden van integraties op gebied SDK en API’s eindeloos.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het seminar neemt Esli Coenraad, Pre-sales Engineer van ALE u mee in de wereld van netwerkinfrastructuur. Hoe zet u een duurzaam netwerk op? Welke mogelijkheden zijn er om processen te automatiseren en om workflow management toe te passen?

Door netwerken autonoom te laten werken en de juiste policies toe te passen, wordt het beheer van het netwerk makkelijk gemaakt voor IT-beheerders. Steeds vaker wordt de vraag gesteld, hoe  IoT devices veilig te onboarden zijn op het netwerk? Met de oplossingen van ALE is het mogelijk om ze door middel van UPAM en UNP in de juiste profielen te plaatsen, zodat de apparaten alleen de toegang en rechten krijgen binnen een netwerk, waarvoor ze bedoeld zijn. Wat dit precies inhoudt hoort u tijdens het seminar.

Let op: Tijdens dit inspirerende seminar zal de liefde voor innovatieve netwerkoplossingen aangewakkerd worden. Meld u direct aan!

Praktische informatie

  • Datum en duur:  Dinsdag 14 februari 9:30 – 12:00
  • Taal: Het seminar wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten
  • Soepele annulering: Onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 9.30 uur, maar vanaf 09.15 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch na afloop.

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens