KOM OP 8 OKTOBER NAAR DE ENGENIUS CLOUD LAUNCH EN LEER ALLE TIPS & TRICKS VOOR EEN SUCCESVOLLE VERKOOP

Tijdens de EnGenius Cloud Launch op dinsdag 8 oktober leert u in één ochtend alle belangrijke functionaliteiten van de nieuwe EnGenius Cloud, kunt u kennis maken met de Cloud Access Points en Switches en krijgt u concrete handvatten over hoe deze nieuwe oplossing succesvol verkocht kan worden. Door middel van deze sessie willen wij u als eerste kennis laten maken met de EnGenius Cloud en u concrete handvatten meegeven om een succes te maken van de verkoop. James Roos en Frans Schouten van EnGenius zullen het programma voor u verzorgen. Zorg dat u erbij bent en laat u als eerste bijpraten over de veelbelovende EnGenius Cloud.

Wat gaan we doen tijdens de EnGenius Cloud Kick-off?

1. We starten met een korte intro over EnGenius en waarom EnGenius perfect aansluit op het Small Office Home Office (SOHO) en MKB-segment.
2. Vervolgens wordt de EnGenius End-to-End-Solution behandeld en laten we zien hoe de samenwerking tussen Alcadis en EnGenius u kan helpen aan meer orders.
3. Vervolgens lopen we door het huidige portfolio heen en beschrijven we de Unique Selling Points van de producten.
4. Met als hoogtepunt van de ochtend alle benodigde informatie van de nieuwe EnGenius Cloud (hardware, software en live demo).

Wat gaat u leren?

 • U leert hoe het EnGenius-portfolio eruitziet en hoe de verschillende oplossingen verkocht kunnen worden.
 • U leert de USP’s van EnGenius ten opzichte van de concurrentie kennen.
 • U leert welke controllermogelijkheden er zijn.
 • U leert dat EnGenius een compleet portfolio heeft met veel enterprise features tegen betaalbare prijzen.
 • U leert hoe u met EnGenius de omzet kan verhogen door niet alleen hardware te verkopen, maar echt een oplossing.
 • U leert hoe gebruiksvriendelijk de geavanceerde oplossingen van EnGenius zijn.

Wat kunt en weet u na deelname?

 • U weet dat EnGenius uitstekende oplossingen biedt voor het midden van de markt en bent in staat om de oplossingen goed over te brengen op uw (potentiële) klanten.
 • U weet welke controller-opties er zijn en hoe deze succesvol toegepast kunnen worden in de praktijk, bij uw klant of binnen uw eigen organisatie.

Voor wie is deze sessie bedoeld?

De EnGenius Cloud Launch is bedoeld voor resellers die EnGenius kennen én voor resellers die geïnteresseerd zijn in EnGenius. U wilt als eerste op de hoogte worden gebracht over de veelbelovende EnGenius Cloud en/of uw vaardigheden om het EnGenius-portfolio te verkopen naar een hoger niveau brengen.

Praktische informatie

 • Kosten: deelnemen aan de EnGenius Cloud Kick-off is gratis. Het kost u slechts een ochtend uit uw schema.
 • Datum: dinsdag 8 oktober.
 • Duur: één ochtend van 10.30 uur tot 13.30 uur.
 • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
 • Soepele annulering: onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

Vanaf 09.45 uur staat de koffie voor u klaar en uiteraard zorgen wij voor een heerlijke lunch. Het belooft een leerzame ochtend te worden, vol nieuwe inzichten en concrete tips & tricks om uw verkoop van het EnGenius-assortiment te bevorderen.

U wilt toch ook als eerste bijgepraat worden over de veelbelovende EnGenius Cloud? Inschrijven is heel erg makkelijk via onderstaand formulier. Heeft u nog collega’s die deze sessie ook niet mogen missen? Dan kunt u hen ook gelijk aanmelden.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.