Lunch & Learn

Op 28 maart praten de experts van EnGenius u bij over de laatste ontwikkelingen onder het genot van een heerlijke lunch. Komt u ook?

Het portfolio van EnGenius is uitermate geschikt voor het Small Office Home Office (SOHO) en MKB. Dankzij het brede aanbod aan access points, routers, switches en PoE-adapters kan elke netwerkomgeving worden ingericht met een eenvoudige installatie en veelzijdige functionaliteiten. De afgelopen tijd hebben er bij EnGenius een meerdere veranderingen plaatsgevonden. Zo hebben zij een nieuwe website gelanceerd, 802.11ax access points geïntroduceerd en veel ontwikkelingen op de planning staan. Daarom organiseert Alcadis in samenwerking met EnGenius op donderdag 28 maart een Lunch & Learn sessie. Tijdens deze korte, interactieve sessie praten Suzana Baker en James Roos van EnGenius u bij onder het genot van heerlijke broodjes en drankjes.

Onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens de Lunch & Learn sessie van EnGenius:

Om deze sessie kleinschalig en interactief te houden, is er maar plek voor een beperkt aantal deelnemers. Op dit moment zijn er nog maar enkele plekken beschikbaar. Meld u dus snel nog aan via onderstaand formulier.
Heeft u dieetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Noteer deze dan in het opmerkingenveld. 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.