MetaGeek-Workshop

Bezoek het MetaGeek Seminar en laat u inspireren tijdens deze interactieve workshop

Zowel op kantoor als in het dagelijkse leven zijn onze mobiele apparaten zoals smartphones, laptops en tablets niet meer weg te denken. Maar wanneer het Wi-Fi netwerk niet werkt, weet men vaak niet waar dit aan ligt. Tijdens het MetaGeek Seminar op donderdag 20 september wordt uitgebreid stilgestaan bij de problemen waar men vaak tegenaan loopt bij het ontwerpen en onderhouden van Wi-Fi netwerken. De site survey tools van MetaGeek stellen u in staat om deze problemen zichtbaar te maken door meer informatie over het netwerk te verzamelen en interferentiebronnen (Wi-Fi en non-Wi-Fi) op te sporen.

Programma

Tijdens het MetaGeek Seminar zullen de volgende onderwerpen behandeld worden:

  • Productuitleg over MetaGeek
  • Praktijkvoorbeelden
  • Live demo’s van site survey tools, zoals inSSIDer, Chanalyzer en Eye P.A.

Over MetaGeek

MetaGeek is opgericht in 2005 en maakt visualisatietools om een wireless spectrum- en packet analyse uit te kunnen voeren. Het bekendste product is de Wi-Spy, een device waar een spectrumanalyse mee uitgevoerd kan worden. Door de Wi-Spy in combinatie met de Chanalyzer visualisatiesoftware te gebruiken, kunnen netwerkbeheerders en installateurs Wi-Fi in beeld brengen, analyseren en problemen oplossen. Deze producten zijn interessant voor een breed publiek van thuisgebruikers tot IT professionals, die hun 802.11 a/b/g/n netwerk willen optimaliseren. Alcadis gebruikt de producten van MetaGeek veelvuldig bij het uitvoeren van Site Surveys.

Kom ook op donderdag 20 september naar het gratis seminar en verkrijg meer inzicht in het verbeteren en onderhouden van uw Wi-Fi infrastructuur. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Het is ook mogelijk om tegelijkertijd collega’s op te geven.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.