MetaGeek-Workshop

De ‘geeks’ van MetaGeek komen opnieuw naar Nederland. Joel Crane, Technical Trainer van MetaGeek, zal op 18 mei een MetaGeek Workshop verzorgen. Tijdens deze interactieve workshop verkrijgt u meer informatie over de producten van MetaGeek en hoe u deze het beste in de praktijk kunt toepassen. De Site Survey tools, zoals inSSIDer, Chanalyzer en Eye P.A., worden behandeld aan de hand van een live demo. De ochtendsessie is inmiddels volgeboekt, maar u kunt zich nog aanmelden voor de middagsessie.

Over MetaGeek

MetaGeek is opgericht in 2005 en maakt visualisatietools om een wireless spectrum- en packet analyse uit te kunnen voeren. Het bekendste product is de Wi-Spy, een device waar een spectrumanalyse mee uitgevoerd kan worden. Door de Wi-Spy in combinatie met de Chanalyzer visualisatiesoftware te gebruiken, kunnen netwerkbeheerders en installateurs Wi-Fi in beeld brengen, analyseren en problemen oplossen. Deze producten zijn interessant voor een breed publiek van thuisgebruikers tot IT professionals, die hun 802.11 a/b/g/n netwerk willen optimaliseren. Alcadis gebruikt de producten van Metageek veelvuldig bij het uitvoeren van Site Surveys.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt. U kunt nog wel een mail sturen naar marketing@alcadis.nl en wij zullen contact met u opnemen.