De juiste oplossingen voor het MKB-segment

In Nederland bestaat 95% van het bedrijfsleven uit kleine en middelgrote bedrijven. Bedrijven uit dit segment hebben vaak geen groot budget beschikbaar en niet de IT kennis in huis om dure en ingewikkelde oplossingen te implementeren. Vaak wordt er gekozen voor het gebruik van consumenten Wi-Fi, maar dergelijke oplossingen voldoen zelden aan de eisen waaraan een zakelijk netwerk moet voldoen.

Bij Alcadis weten we wat voor een uitdaging het kan zijn om de juiste oplossing te vinden. Om u een helpende hand te bieden, organiseren wij het MKB Seminar. Tijdens dit seminar geven onze engineers en accountmanagers  u meer informatie en handige tips over het inzetten van de geschikte oplossing.

Onderwerpen
De volgende onderwerpen zullen behandeld worden tijdens het seminar:

  • Wi-Fi basics
  • MetaGeek in het kort
  • De dagelijkse problemen van een reseller
  • Wi-Fi oplossingen (standalone/cloud/controller)
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • Gastspreker: SO WIFI over de mogelijkheden en voordelen van het product. Met het digitale SO WIFI platform kunt u zowel offline als online adverteren aan uw bezoekers. U kunt uw eigen marktonderzoek doen en meer rendement uit uw bedrijf halen.

Aansluitend aan het seminar bieden wij u een complementaire lunch aan. Dit geeft u de gelegenheid vragen te stellen en onderling te sparren over de onderwerpen die zijn besproken.

Aanmelden voor dit seminar kan via onderstaand formulier. Het is ook mogelijk om tegelijkertijd collega’s op te geven.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.