Omada Pro

Omada Pro

Tijdens de Omada Product Update leggen Eric Mulder en Frank Damen u alles uit over de nieuwe Omada Productlijn, Omada Pro.

Omada Pro is een volledig nieuwe serie van intelligente en stackable Full Layer-3 switches, de Omada Switch 6000-serie. Deze serie is ontworpen voor de netwerken van Enterprise klanten en bestaat uit een achttal modellen geschikt voor de access-laag, een viertal modellen voor de aggregatie-laag en één supersnelle switch voor de campus core. Verschillende modellen uit de Omada Switch 6000-serie zijn daarnaast goed toepasbaar in datacenteromgevingen in de rol van Top-of-Rack (ToR) switch. Onderstaande vind u meer informatie over deze productlijn. U kunt zich ook eenvoudig aanmelden voor de Omada Product Update om op de hoogte te blijven.

Snelheden tot 100 Gbps

De modellen voor de access-layer zijn uitgerust met 24 of 48 stuks koperpoorten met 1 of 2.5 Gbps bandbreedte en beschikken over respectievelijk 4 of 6 stuks upstream SFP+ (10 GbE) of SFP28 (25 GbE) poorten. De switchmodellen voor de aggregatie-laag zijn uitgerust met 10x GbE of 25x GbE poorten en 25x GbE of 100x GbE upstream poorten. Het laatste model in de serie is een echte core switch, deze is uitgerust met 32x 100 GbE poorten.

Features

Met deze switchlijn in Omada SDN geeft TP-Link invulling aan een groot aantal openstaande wensen van klanten, waaronder de beschikbaarheid van hot swap redundante power supplies, fysieke stacking, routeringsfuncties zoals RIP, OSPF, ECMP, VRRP en VRF, alsmede aanzienlijk hogere PoE budgetten tot wel 1600 Watt. Met de routeringsprotocollen kunnen we uiterst schaalbare netwerken realiseren. Door ondersteuning van PIM-SM en PIM-DM, kan het merk efficiënte routering voor multicast groepen garanderen. Tot slot worden DHCP-server en DHCP Relay ondersteund.

TP-Link Omada Pro switches

De Omada Switch 6000-serie is uitgerust met hot-swap voedingen met een capaciteit van 400 of 800 Watt die in combinatie een maximaal vermogen van 1600 Watt kunnen leveren. Deze kunnen voldoen aan de behoeften van vrijwel alle PoE-apparaten. De switches ondersteunen de 802.3at PoE+ of 802.3bt PoE++ standaarden met een vermogen tot 60W per poort. Bovendien ondersteunt de 6000 -serie Stack Power, waarmee de voedingen de belasting over meerdere systemen in een stack kunnen verdelen. Door de switches onderling te verbinden met stroomkabels kunt u de voedingen beheren als één grote voeding die stroom levert aan alle switches en aan de gevoede apparaten die zijn aangesloten op switchpoorten.

Redundantie

Redundante voedingen en ventilatoren maken de switch-serie een ideale keuze voor een uiterst betrouwbare netwerkarchitectuur. Alle modellen in de nieuwe serie kunnen geplaatst worden in zowel ring-, ster- en stack-architecturen. Fysiek stapelen is mogelijk tot 20x switches voor ingebouwde redundantie en prestaties. Virtueel stapelen ondersteunt duizenden switchpoorten in een enkele logische stack voor verenigd beheer, bewaking en configuratie. M-LAG implementeert linkaggregatie tussen meerdere apparaten, waardoor de betrouwbaarheid van de verbinding verbetert. ERPS ondersteunt snelle bescherming en herstel in een ringtopologie. VRRP laat een groep switches elkaar dynamisch ondersteunen voor de implementatie van redundante gateways.

Meer informatie over de nieuwe Omada Product lijn? Kom op 21 juni naar de Omada Product Update!

Praktische informatie

  • Datum en duur: woensdag 21 juni 10:00 – 12:00
  • Taal: de sessie wordt gehouden in het Nederlands
  • Locatie: centraal in het land bij Alcadis, Vleugelboot 8 in Houten.
  • Soepele annulering: onverwachte spoedklussen en andere dringende zaken, daar weten we alles van. Mocht dit onverhoopt bij u het geval zijn, geef dit dan even telefonisch door via 030 – 65 85 125.

We gaan van start om 10.00 uur, maar vanaf 09.45 uur staat de koffie al voor u klaar. Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie, thee, water en frisdrank, een versnapering en een lunch.

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens