Vergroot uw kennis over outdoor Wi-Fi netwerken

Bij het implementeren van een outdoor Wi-Fi netwerk zijn er veel aspecten waar goed over nagedacht moet worden. Bedrijven die actief zijn in recreatie en toerisme willen gasten graag Wi-Fi toegang bieden, maar outdoor Wi-Fi oplossingen vereisen vaak specifieke kennis. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de veranderende seizoenen, de begroeiing en de oppervlakte van een gebied. Daarnaast moet er nagedacht worden over de juiste aanpak en welke producten het meest geschikt zijn.

Outdoor Wi-Fi Seminar
Om u te voorzien van meer informatie over het succesvol uitvoeren van een outdoor Wi-Fi project, organiseert Alcadis op 8 maart het Outdoor Wi-Fi Seminar. Tijdens dit Seminar behandelen we de aandachtspunten voor Wi-Fi netwerken op buitenlocaties en zoomen we in op verschillende netwerktechnologieën.

Aansluitend aan het seminar bieden wij u een gratis lunch aan. Hierbij heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan onze Technical Engineers. Zo kunt u onderling over projecten sparren en kunt u de mogelijkheden bespreken die tijdens het seminar zijn behandeld.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.