Ruckus Certificeringsdag

Meld u aan voor de Ruckus certificeringsdag en behaal uw ICX en Wise Cloudpath 2017 certificaten!

In Q4 van 2018 zijn we gestart met het aanbieden van speciale Ruckus Certificeringsdagen. Aanleiding hiervan is de berichtgeving van Ruckus dat alle Ruckus partners hun certificaten op orde moeten hebben om hun partner status te kunnen behouden. Ook in 2019 blijven we deze dagen aanbieden.

Met deze Ruckus certificeringsdag op donderdag 14 februari 2019 willen wij onze resellers op een laagdrempelige manier ondersteunen bij het behalen van de certificaten voor ICX Implementer (ICX 250) en Wise Cloudpath (Wise 2017 Cloudpath 5.1.). Bekijk in het overzicht welke certificaten nog meer op orde moeten zijn om uw partner status te behouden óf te behalen.

Doel van deze certificeringsdag
Na afloop van deze Ruckus certificeringsdag bent u in het bezit van de certificaten voor ICX Implementer en Wise Cloudpath. Deze certificaten zijn een erkenning dat u alle kennis in huis heeft over de Ruckus producten. U kunt na deze dag uw klanten beter van dienst zijn, zelfstandig troubleshooten en projecten efficiënter opleveren. Deze certificeringen zijn 3 jaar geldig.

Duur en benodigdheden
Deze certificeringsdag gaat om 10.00 uur van start. Vanaf 9.45 uur bent u welkom voor een kop koffie. Tussen de examens door is er een pauze waarin wij een lunch zullen verzorgen.
Aan het einde van de certificeringsdag bieden wij u ook nog de gelegenheid om vragen te stellen over het SmartZone examen aan onze SmartZone specialist.

Voor deze certificeringsdag is het belangrijk dat u uw laptop en oplader meeneemt en daarnaast de inloggegevens van uw rwbigdog-account tot uw beschikking heeft.

Op donderdag 14 februari organiseert Alcadis voorlopig de allerlaatste Ruckus Certificeringsdag. Meld u snel nog aan en zorg dat u erbij bent.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Ruckus Certificeringsdag op 14 februari ↓

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.