Ruckus Certificeringsdag

Meld u aan voor de Ruckus Certificeringsdag en behaal uw certificaten die verplicht zijn voor Ruckus-partners vanaf 1-1-2019!

Zoals wij al eerder hebben uitgelegd in dit nieuwsbericht, heeft Ruckus bekendgemaakt dat Ruckus-partners uiterlijk 31-12-2018 zijn certificeringen op orde moeten hebben. Wanneer dit niet het geval is, verliezen resellers hun partnerstatus per 1-1-2019 en kunnen zij geen beroep meer doen op de voordelen van het Ruckus-partnerschap. Hoog tijd om in actie te komen en uiteraard gaan wij u hierbij helpen.

Met deze Ruckus Certificeringsdag op 8 november 2018 willen wij onze resellers op een laagdrempelige manier ondersteunen bij het behalen van de certificaten voor ICX Implementer (ICX 250) en Wise Cloudpath (Wise 2017 Cloudpath 5.1).

Doel van deze certificeringsdag  

Na afloop van deze Ruckus Certificeringsdag bent u in het bezit van de certificaten voor ICX Implementer en Wise Cloudpath die uiterlijk 31-12-2018 behaald moeten worden. Deze certificaten zijn een erkenning dat u alle kennis in huis heeft over de Ruckus-producten. U kunt na deze dag uw klanten beter van dienst zijn, zelfstandig troubleshooten en projecten efficiënter opleveren. Deze certificeringen zijn 3 jaar geldig.

Duur en benodigdheden 

Deze certificeringsdag gaat om 10.00 uur van start. Vanaf 9.45 uur bent u welkom voor een kop koffie. Tussen de examens door is er een pauze waarin wij een lunch zullen verzorgen.
Aan het einde van de certificeringsdag bieden wij u ook nog de gelegenheid om vragen te stellen over het SmartZone-examen aan onze SmartZone-specialist.

Voor deze certificeringsdag is het belangrijk dat u uw laptop en oplader meeneemt en daarnaast de inloggegevens van uw rwbigdog-account tot uw beschikking heeft.

Bent u deze datum niet in de gelegenheid om naar de certificeringsdag te komen, maar moet u wel nog de certificaten behalen? Deze certificeringsdag wordt dit jaar nog meerdere keren georganiseerd. Bekijk in het trainingsoverzicht wanneer deze sessie nog meer plaatsvindt en meld u aan voor de dag die u het beste uitkomt. Er zijn maar een beperkt aantal plekken per certificeringsdag, dus meld u snel aan.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de Ruckus Certificeringsdag op 8 november ↓

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.