Ruckus webinar

Meld u aan voor het Ruckus Cloud Wi-Fi webinar en laat u volledig bijpraten

De vraag naar Wi-Fi blijft groeien. Dit betekent dat er een toename is in het aantal gebruikers, meer verschillende soorten apparaten verbonden zijn met het draadloze netwerk en meer vraag is naar bandbreedte voor alle applicaties die gebruikt worden. Het Wi-Fi netwerk moet hier ondersteuning aan blijven bieden en soms is het zelfs noodzakelijk het netwerk uit te breiden. Maar wanneer het Wi-Fi netwerk wordt uitgebreid, verhoogt dit ook de druk op het beheer van het netwerk en op het IT-personeel.

Ruckus Cloud Wi-Fi biedt hier de oplossing voor. Dit WLAN-managementplatform neemt de complexiteit weg van zowel de implementatie als het beheer van het Wi-Fi netwerk. Bedrijven kunnen nu sneller reageren op de behoeftes die er spelen en Ruckus Cloud Wi-Fi verlaagt de druk op het IT-personeel. Dankzij het eenvoudige managementplatform is er geen geavanceerde IT-kennis noodzakelijk en is iedereen in staat dit product te gebruiken.

Om u kennis te laten maken met de Ruckus Cloud organiseert Alcadis de aankomende tijd een aantal webinars. Tijdens deze webinars wordt u volledig bijgepraat over alle mogelijkheden van Ruckus Cloud Wi-Fi. Dit webinar wordt op donderdag 11 oktober georganiseerd en is gemakkelijk te volgen vanaf uw eigen pc.  Komt 11 oktober niet goed uit? Goed nieuws! Deze sessie wordt ook georganiseerd op 23 oktober, 13 november en 6 december.

Programma 

  • Introductie Ruckus
  • Introductie Ruckus Cloud
  • Live demo Ruckus Cloud
    • Aanmaken locatie
    • Aanmaken access point
    • Aanmaken gastennetwerk
  • Hoe Ruckus Cloud verkopen en vermarkten

Dit gratis webinar start op 11 oktober om 11.00 uur en duurt ongeveer een uur.
Meld u aan en laat u volledig bijpraten over alle mogelijkheden van Ruckus Cloud Wi-Fi →