Ruckus Dogfather Technical Day voor het MKB: Wi-Fi en netwerkoplossingen die doen wat ze moeten doen

In Nederland bestaat 95% van het bedrijfsleven uit kleine en middelgrote bedrijven. Ook als MKB’er wilt u een snel, betrouwbaar netwerk dat altijd werkt voor de tientallen of honderden aangesloten apparaten. Door het brede portfolio van Ruckus is er voor elk budget een passende oplossing te realiseren.

Ruckus Networks organiseert nu voor het eerst in samenwerking met Alcadis de Dogfather Technical Day. Kom ook op 1 november naar ons kantoor in Houten en maak kennis met het hele technologische aanbod van Ruckus voor de MKB-markt. Tijdens dit technische seminar van een halve dag wordt uitgebreid stilgestaan bij de opties die voor het MKB beschikbaar zijn, van single site- tot multisiteoplossingen. Er zal ook speciaal aandacht besteed worden aan hoe u kunt concurreren in de markt en kunt winnen. Om ervoor te zorgen dat u vertrouwd raakt met de technische kenmerken van alle oplossingen, is er een praktisch technisch laboratorium dat ook onderdeel is van het programma.

Programma

  • Ontvangst en opening van de Dogfather Technical Community
  • Ruckus Unleashed inclusief UMM voor MKB
  • Ruckus Management met Ruckus Cloud
  • Dogfather Koffiepauze
  • Ruckus MKB Lab: leer hoe u vanaf nul een volledig functioneel MKB netwerk kunt instellen
  • Dogfather Netwerklunch: afsluiting met aansluitend een gratis lunch

Aanmelden 

Kom ook op donderdag 1 november naar de gratis Ruckus Dogfather Technical Day en verkrijg meer inzicht in alle technische oplossingen voor het MKB. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Het is ook mogelijk om meerdere collega’s op te geven.

PS Vergeet niet de Ruckus Unleashed App te installeren op uw telefoon voor u naar het seminar komt. Beschikbaar voor iOS en Android. Daarnaast raden wij ook aan om een laptop mee te nemen. 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.