Meld u aan voor de Ruckus ICX Hands-on Sessie op 10 oktober en haal samen met ons het maximale uit de ICX-switches

De Ruckus ICX-switches bieden verbeterde veiligheid, vereenvoudigde netwerk set-up en management en minimaliseren troubleshooting. Daarom zijn ze ook zo ideaal om in te zetten voor een uitstekende gebruikerservaring. Om u het maximale uit de ICX-switches te laten halen, organiseren wij in samenwerking met Ruckus een hands-on sessie.

De Campus Network ICX-switches zijn geïntegreerd met de Campus Fabric Technologie. Hiermee beschikt u over een flexibele schaalbaarheid om het netwerk uit te breiden door chassis, eenvoudig beheer en lage investeringskosten. Tijdens deze technische hands-on sessie gaan we aan de slag met de switches en verkrijgt u hands-on informatie over hoe u ze zo optimaal mogelijk kunt inzetten in de praktijk.

Aansluitend aan deze hands-on sessie bieden wij u een gratis lunch aan. Zo kunt u onderling over projecten sparren en de mogelijkheden bespreken die zijn behandeld.

Omdat we tijdens deze sessie ook actief aan de slag gaan met de ICX-switches, is er maar plek voor een beperkt aantal deelnemers. Meld u dus snel gratis aan via onderstaand formulier.
PS Vergeet niet om uw laptop met adminrechten en oplader mee te nemen naar de sessie.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt. U kunt nog wel een mail sturen naar marketing@alcadis.nl en wij zullen contact met u opnemen.