De Ruckus ICX switches bieden verbeterde veiligheid, vereenvoudigde netwerk set-up en management en minimaliseren troubleshooting. Daarom zijn ze ook zo ideaal om in te zetten voor een uitstekende gebruikerservaring. Om u het maximale uit de ICX switches te laten halen, organiseren wij in samenwerking met Ruckus Wireless een Open Lab Sessie.

De Campus Network ICX switches zijn geïntegreerd met de Campus Fabric Technologie. Hiermee beschikt u over een flexibele schaalbaarheid om het netwerk uit te breiden middels chassis, eenvoudig beheer en lage investeringskosten. Tijdens de Open Lab Sessie gaan we aan de slag met de switches en verkrijgt u hands-on informatie over hoe u ze zo optimaal mogelijk kunt inzetten in de praktijk.

Aansluitend aan het seminar bieden wij u een gratis lunch aan. Zo kunt u onderling over projecten sparren en de mogelijkheden bespreken die zijn behandeld.

Voor dit evenement is ook een middagsessie beschikbaar op 21 september. Klik hier om naar de middagsessie te gaan.

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt. U kunt nog wel een mail sturen naar marketing@alcadis.nl en wij zullen contact met u opnemen.