Heeft u het Ruckus Unleashed Hands-on Seminar van 14 september gemist? Dan hebben we goed nieuws voor u! Op 15 november heeft u nogmaals de kans dit evenement te bezoeken en meer te leren over het zo efficient mogelijk inzetten van de Ruckus Unleashed producten.

Met de Ruckus 802.11ac Unleashed Access Points (APs) krijgt u een high-performance netwerk met een eenvoudig beheersysteem tegen lage kosten. Doordat het mogelijk is om Smart Wi-Fi te bieden zonder gebruik te maken van een controller, kan er aanzienlijk in kosten worden bespaard. Tevens kan het netwerk binnen enkele minuten opgezet worden en uitbreiden is geen probleem. Tijdens het seminar verkrijgt u hands-on informatie die u rechtstreeks kunt toepassen bij het implementeren van Unleashed in de praktijk.

Aansluitend aan het seminar bieden wij u een gratis lunch aan. Zo kunt u onderling over projecten sparren en de mogelijkheden bespreken die zijn behandeld.

Voor dit evenement zijn er maximaal 8 plaatsen beschikbaar. Vol = vol dus weer er snel bij!

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt. U kunt nog wel een mail sturen naar marketing@alcadis.nl en wij zullen contact met u opnemen.