alcadis-site-survey-seminar-alcadis-academy

Aandachtspunten bij het doen van een gedegen site survey

Voordat u uw draadloze projecten aanvangt is het raadzaam om een gedegen onderzoek met metingen op locatie te doen; een site survey. Het uitvoeren van een site survey geeft u inzicht in het draadloze spectrum op de locatie en zorgt ervoor dat u interferentiebronnen kunt lokaliseren. Om uw site survey zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren geven wij u tijdens dit seminar informatie over de do’s en dont’s bij het doen van een site survey.

Bij een site survey moet u met vele aspecten rekening houden: de wensen van uw gebruiker, de afstanden, mogelijke interferentiebronnen en alle andere factoren die het netwerk kunnen beïnvloeden. Het levert in sommige gevallen de nodige problemen op. Alle basisbeginselen die u hiervoor nodig heeft leert u bij dit seminar.

Voor dit seminar wordt er enige ervaring en kennis van Wi-Fi technieken en apparatuur vereist. Indien u dit nog niet heeft verwijzen wij u graag naar ons Wi-Fi Seminar waar u de basiskennis en alle ins en outs van Wi-Fi leert. Bekijk onze agenda wanneer wij het Wi-Fi seminar organiseren. Indien dit seminar niet in onze online agenda staat, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen laten weten wanneer wij dit seminar weer organiseren.

Aansluitend aan het seminar bieden wij u een gratis lunch aan. Hierbij heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan onze Technical Engineers en om onderling over projecten te sparren.

Onderwerpen

Tijdens dit seminar zal het volgende behandeld worden:

  • Verschillende site survey tools.
  • Interferentiebronnen
  • Aandachtspunten tijdens een site survey.
  • Analyse & rapportage van gegevens.
  • FAQ.

Bent u deze datum niet in de gelegenheid om het seminar te volgen? Wij organiseren het Site Survey Seminar meermaals per jaar, kijk gerust verder in de agenda wanneer het volgende Site Survey Seminar is.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.