Aandachtspunten bij het doen van een gedegen site survey

Voordat u uw draadloze projecten aanvangt, is het raadzaam om een gedegen onderzoek met metingen op locatie te doen: een site survey. Het uitvoeren van een site survey geeft u inzicht in het draadloze spectrum op de locatie en zorgt ervoor dat u interferentiebronnen kunt lokaliseren. Om uw site survey zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, geven wij u tijdens dit seminar informatie over de do’s en dont’s bij het doen van een site survey.

Bij een site survey moet u met vele aspecten rekening houden: de wensen van uw gebruiker, de afstanden, mogelijke interferentiebronnen en alle andere factoren die het netwerk kunnen beïnvloeden. Het levert in sommige gevallen de nodige problemen op. Alle basisbeginselen die u hiervoor nodig heeft, leert u bij dit seminar.

Voor dit seminar worden er enige ervaring en kennis van Wi-Fi technieken en apparatuur vereist. Indien u dit nog niet heeft, verwijzen wij u graag naar ons Wi-Fi Seminar waar u de basiskennis en alle ins en outs van Wi-Fi leert. Bekijk onze agenda wanneer wij het Wi-Fi seminar organiseren. Indien dit seminar niet in onze online agenda staat, neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen laten weten wanneer wij dit seminar weer organiseren.

Aansluitend aan het seminar bieden wij u een gratis lunch aan. Hierbij heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan onze Technical Engineers en om onderling over projecten te sparren.

Onderwerpen

Tijdens dit seminar zal het volgende behandeld worden:

  • Verschillende site survey tools
  • Interferentiebronnen
  • Aandachtspunten tijdens een site survey
  • Analyse en rapportage van gegevens
  • FAQ

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het Site Survey Seminar op 22 november bij ons op kantoor in Houten ↓

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.