Creëer het meest optimale Wi-Fi netwerk met alle tips & tricks die tijdens het Site Survey Seminar worden gedeeld

Voordat u uw draadloze projecten aanvangt, is het raadzaam om een gedegen onderzoek met metingen op locatie te doen: een site survey. Het uitvoeren van een site survey geeft u inzicht in het draadloze spectrum op de locatie en zorgt ervoor dat u interferentiebronnen kunt lokaliseren. Om uw site survey zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, geven wij u tijdens dit seminar informatie over de do’s en don’ts bij het doen van een site survey.

Bij een site survey moet u met vele aspecten rekening houden: de wensen van uw gebruiker, de afstanden, mogelijke interferentiebronnen en alle andere factoren die het netwerk kunnen beïnvloeden. Het levert in sommige gevallen de nodige problemen op. Alle basisbeginselen die u hiervoor nodig heeft, leert u bij dit seminar.

Voor dit seminar worden er enige ervaring en kennis van Wi-Fi technieken en apparatuur vereist. Indien u dit nog niet heeft, verwijzen wij u graag naar ons Wi-Fi Seminar waar u de basiskennis en alle ins en outs van Wi-Fi leert. Sinds dit jaar is het Wi-Fi Seminar op aanvraag beschikbaar. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aansluitend aan het seminar bieden wij u een gratis lunch aan. Hierbij heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan onze Technical Engineers en om onderling over projecten te sparren.

Onderwerpen
Tijdens dit seminar kunt u meer leren over:

  • verschillende site survey tools
  • interferentiebronnen
  • aandachtspunten tijdens een site survey
  • analyse en rapportage van gegevens
  • FAQ

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het Site Survey Seminar op donderdag 4 april bij ons op kantoor in Houten ↓

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.