SmartZone vragenuurtje

Stel al uw vragen over het SmartZone examen tijdens het SmartZone Vragenuurtje

Zoals wij al eerder hebben uitgelegd in dit nieuwsbericht heeft Ruckus bekend gemaakt dat Ruckus partners uiterlijk 31-12-2018 haar certificeringen op orde moeten hebben. Wanneer dit niet het geval is, verliezen resellers hun partner status per 1-1-2019 en kunnen zij geen beroep meer doen op de voordelen van het Ruckus partnerschap. Hoog tijd om in actie te komen en uiteraard gaan wij u hierbij helpen.

Een van de certificaten die Ruckus partners uiterlijk 31-12-2018  behaald moeten hebben, is de Wise SmartZone. Het certificaat voor SmartZone is 3 jaar geldig. Om dit certificaat te behalen kunnen engineers een 3-daagse Ruckus SmartZone Administrator training volgen. In 2018 staat er nog één meerdaagse training op de planning op 17 december 2018 – 19 december. Houdt onze website in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over de events van 2019.

Doel van dit SmartZone Vragenuurtje

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het SmartZone examen worden er online vragenuurtjes georganiseerd voor engineers van (aanstaande) Ruckus partners die vragen hebben over SmartZone en/of over het SmartZone examen. Op 22 november bieden wij u de gelegenheid om al uw vragen te stellen aan onze SmartZone specialist John Olsthoorn. Komt 22 november niet goed uit? Goed nieuws! Op donderdagochtend 6 december wordt er ook online vragenuurtje georganiseerd.

Dit gratis online vragenuurtje start op 22 november om 16.00 uur en is gemakkelijk te volgen vanaf uw eigen pc. Een aantal dagen voor het SmartZone Vragenuurtje ontvangt u de juiste gegevens waarmee u het vragenuurtje kunt volgen.

Meld u snel aan via het onderstaande formulier en laat al uw SmartZone-gerelateerde vragen beantwoorden tijdens het SmartZone Vragenuurtje op 22 november. ↓

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.