SmartZone vragenuurtje

Stel al uw vragen over het SmartZone-examen tijdens het SmartZone Vragenuurtje

Zoals wij al eerder hebben uitgelegd in dit nieuwsbericht heeft Ruckus bekendgemaakt dat Ruckus partners uiterlijk 31-12-2018 zijn certificeringen op orde moeten hebben. Wanneer dit niet het geval is, verliezen resellers hun partner status per 1-1-2019 en kunnen zij geen beroep meer doen op de voordelen van het Ruckus-partnerschap. Hoog tijd om in actie te komen en uiteraard gaan wij u hierbij helpen.

Een van de certificaten die Ruckus-partners uiterlijk 31-12-2018  behaald moeten hebben, is de Wise SmartZone. Het certificaat voor SmartZone is 3 jaar geldig. Om dit certificaat te behalen kunnen engineers een 3-daagse Ruckus SmartZone Administrator training volgen. Deze trainingen staan gepland op de volgende dagen:

Doel van dit SmartZone Vragenuurtje

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het SmartZone examen worden er online vragenuurtjes georganiseerd voor engineers van (aanstaande) Ruckus partners die vragen hebben over de SmartZone en/of over het SmartZone- examen. Op 6 november bieden wij u de gelegenheid om al uw vragen te stellen aan onze SmartZone-specialist John Olsthoorn. Komt 6 november niet goed uit? Goed nieuws! Op donderdagmiddag 22 november en donderdagochtend 6 december worden er ook online vragenuurtjes georganiseerd.

Dit gratis online vragenuurtje start op 6 november om 16.00 uur en is gemakkelijk te volgen vanaf uw eigen pc. Een aantal dagen voor het SmartZone Vragenuurtje ontvangt u de juiste gegevens waarmee u het vragenuurtje kunt volgen.

Meld u aan via het onderstaande formulier en laat al uw SmartZone-gerelateerde vragen beantwoorden tijdens het SmartZone Vragenuurtje op 6 november ↓

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.