Speciaal voor gevorderden die op zoek zijn naar meer technische kennis over de securityoplossingen van SonicWall: de SonicWall Advanced Security Hands-on sessie.

Op donderdag 26 september 2019 organiseert Alcadis in samenwerking met SonicWall weer een advanced security hands-on sessie! Deze gevorderde hands-on sessie geeft u meer technische kennis over de securityoplossingen van SonicWall. Tijdens deze sessie, die verzorgd wordt door John Aarsen, Solutions Architect bij SonicWall, gaan we dieper in op de technologie en mogelijkheden van de securityproducten van SonicWall.

Met SonicWall beveiligt u uw netwerk, groot en klein, via een centrale firewall. De beveiligingsoplossingen van SonicWall bieden u mogelijkheden als Dynamic Deep Packet Inspection firewall met anti-virus, anti-spyware, intrusion prevention, SSL VPN-verbindingen, contentfiltering en volledige controle op uw netwerk.

Programma
Tijdens deze hands-on sessie worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Threat Landscape
  • Enabling DPI-SSL
  • Integrating Sonicwall with Active Directory
  • Applying Sonicwall AD Integration
  • Adding Sonicwall to Cloud GMS

Let op! Deze ochtendsessie zit al vol, maar we hebben goed nieuws: op 26 september gaat John Aarsen ook nog een middagsessie verzorgen. Lees meer en meld u snel aan →

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt. U kunt nog wel een mail sturen naar marketing@alcadis.nl en wij zullen contact met u opnemen.