Teltonika Technische Training

Teltonika Sales Training

Teltonika Sales

 

 

 

 

 

 

 

‎ ‎

Ontdek het huidige en vernieuwde productportfolio

Tijdens de Sales Training van Teltonika Networks kunt u niet alleen uw productkennis en verkoopvaardigheden vergroten, maar gaat u ook dieper in op het (vernieuwde) product portfolio. Bovendien leert u tijdens deze training meer over de RUTM-routers, use-cases en RMS én ontvangt u informatie over de nieuwe switches. Bekijk het huidige assortiment van Teltonika →

‎ ‎

Geïnteresseerd in het volgen van de Teltonika Sales Training? Schrijf u in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina! 

‎ ‎

Maak kennis met Teltonika Networks 

Teltonika Networks is met ruim 20 jaar ervaring uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van LTE/4G en 5G-, GPS/GNSS- en M2M / IoT-oplossingen. Dankzij het brede product portfolio kan Teltonika veilige en snel te implementeren connectiviteit leveren voor de industriële markten waar zij vooral actief in zijn. De gebruiksvriendelijke producten van Teltonika zijn bestand tegen de meest veeleisende omgevingen en garanderen het hoogste beveiligingsniveau. De 3 hoofdpijlers van Teltonika zijn niet voor niets: betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak.

‎ ‎

Is uw organisatie actief in de ICT of telecombranche? Dan verwelkomt het team van Alcadis u graag als partner!

Goed om te weten

  • Datum en duur: dinsdag 10 september, 10:00 – 13:00. Lunch is inbegrepen;
  • Locatie: Vleugelboot 8, 3991 CL Houten;
  • Kosten: Geen! Dit seminar is gratis te volgen.

Heeft u nog vragen of wilt u met ons in gesprek gaan, neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de Teltonika merkupdate.

We zien u graag bij ons op kantoor!

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00