Teltonika Technische Training

Teltonika Technische Training

Teltonika Technische Training

 

 

 

 

 

‎ ‎

 

Implementeer en beheer Teltonika apparaten

Tijdens de Technische Training van Teltonika Networks ontvangt u de kennis en de vaardigheden die u nodig heeft om Teltonika apparaten effectief te implementeren en te beheren. Bovendien leert de Teltonika product specialist u meer over de verschillende configuraties, security instellingen en flexibiliteit door gebruik van API’s. Bekijk het assortiment van Teltonika →

‎ ‎

Geïnteresseerd in het volgen van de Teltonika Technische Training? Schrijf u in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina! 

Maak kennis met Teltonika Networks 

Teltonika Networks is met ruim 20 jaar ervaring uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van LTE/4G en 5G-, GPS/GNSS- en M2M / IoT-oplossingen. Dankzij het brede product portfolio kan Teltonika veilige en snel te implementeren connectiviteit leveren voor de industriële markten waar zij vooral actief in is. De gebruiksvriendelijke producten van Teltonika zijn bestand tegen de meest veeleisende omgevingen en garanderen het hoogste beveiligingsniveau. De 3 hoofdpijlers van Teltonika zijn niet voor niets: betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak.

‎ ‎

Is uw organisatie actief in de ICT of telecombranche? Dan verwelkomt het team van Alcadis u graag als partner!

‎ ‎ ‎Goed om te weten 

  • Datum en duur: dinsdag 8 oktober, 10:00 – 13:00. Lunch is inbegrepen;
  • Locatie: Vleugelboot 8, 3991 CL Houten;
  • Kosten: Geen! Dit seminar is gratis te volgen.

Heeft u nog vragen of wilt u met ons in gesprek gaan, neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

We zien u graag bij ons op kantoor!

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00