This is IT

Alcadis neemt deel aan de 1e editie van ‘This is IT’

Op 14 november organiseert ChannelConnect de eerste editie van ‘This is IT’, een nieuw kennis- en business event voor professionals in de ICT. Het belooft een inspirerende dag te worden die geheel in het teken staat van security, informatietechnologie, datacenters, cloud en IoT. Alcadis is één van de deelnemers op de beursvloer met ca. 50 exposanten.

Ochtendprogramma met Matthijs van Nieuwkerk

This is IT wordt om 10.00 uur afgetrapt met een inspirerende keynote, vervolgens leidt Matthijs van Nieuwkerk vier scherpe discussies met kopstukken uit de Nederlandse ICT rondom hot topics als IoT, circulaire ICT en security. Het worden zeker gesprekken die verdergaan dan de gebruikelijke oppervlakkigheden, dus bereid je voor op een meeslepende ochtend.

Beursvloer in de middag

Vervolgens wordt om 12.00 uur de beursvloer geopend waar bezoekers terechtkunnen voor een hoogwaardige mix van innovatieve producten en diensten, maar ook gegarandeerd goed eten en drinken. De experts van Alcadis zijn ook aanwezig op de beursvloer en ontmoeten u graag bij onze stand. Tot slot start om 15.30 uur het afsluitende programma met een mystery guest en een borrel.

This is IT vindt plaats op woensdag 14 november in Studio A12 in Bunnik en is gratis toegankelijk voor ICT-professionals en eindgebruikers. Alcadis is op This is IT te vinden op stand 19. Gratis aanmelden kan via de website van ChannelConnect →