CREËER MEER NIEUWE EN TERUGKERENDE KLANTEN IN DE HOSPITALITY MET BEHULP VAN GUEST MARKETING VAN SO CONNECT

Eind 2018 is SO Connect volledig vernieuwd! Zo maakte SO Connect in oktober hun nieuwe productnamen bekend: Review Management en Guest Marketing. Na deze grote veranderingen zijn er een hoop nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Daarom heeft Alcadis in samenwerking met SO Connect webinars beschikbaar gesteld waarin de producten uitgebreid worden toegelicht. Dit webinar staat geheel in het teken van het product Guest Marketing. Dit is bewezen een effectieve oplossing te zijn voor de horeca, MKB, detailhandel en organisaties die de hoeveelheid nieuwe en terugkerende klanten aanzienlijk willen verhogen.

Wat gaan we bespreken?

1. We beginnen met een korte introductie over SO Connect en wat hun doel is. Wist u bijvoorbeeld dat 87% van de gasten online hun restaurant kiest? Uw online vindbaarheid is dus ontzettend belangrijk.
2. Een kleine sneak preview van het product wat SO Connect binnenkort gaat lanceren: Local Listing. Dit is een tool die het mogelijk maakt om op meer dan 50 verschillende platforms (denk aan TripAdvisor, Google, Yelp) uw bedrijfsinformatie met een paar klikken te updaten.
3. Vervolgens bespreken we hoe u in contact komt met uw gasten en hoe Guest Marketing hier bij kan helpen.
4. Tot slot wordt u meegenomen in het dashboard van Guest Marketing en kunt u zelf zien hoe dit product werkt. Van de captive portal tot aan het opmaken van de e-mails in de tool van SO Connect, het komt allemaal een-voor-een aan bod.

Wat gaat u leren tijdens het Webinar Guest Marketing?

 • U leert hoe u contactgegevens kunt verzamelen via Wi-Fi.
 • U leert hoe u marketingberichten kunt maken en automatiseren.
 • U leert hoe het product Guest Marketing werkt en hoe het dashboard eruit ziet en wat er allemaal mogelijk is met deze interessante tool.
 • U leert hoe u de hoeveelheid nieuwe en terugkerende klanten aanzienlijk kan verhogen.
 • U leert wat Guest Marketing van SO Connect gemiddeld oplevert bij hun klanten.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is een must-see voor organisaties die actief zijn in de hospitalitybranche. Zowel voor Wi-Fi resellers die veel actief zijn in deze branche, maar ook voor eigenaren van hospitalitybedrijven is dit webinar erg interessant om te volgen.

Praktische informatie

 • Wanneer: dit webinar is op aanvraag beschikbaar. Eenvoudig te volgen wanneer het u uitkomt.
 • Duur: het webinar duurt ongeveer 55 minuten.
 • Kosten: gratis.
 • Taal: Nederlandstalig.
 • Platform: Alcadis maakt gebruik van het GoToWebinar-platform. U kunt eenvoudig deelnemen aan het webinar vanaf elke moderne browser.
 • Inschrijven: via het GoToWebinar-inschrijfformulier.
 • Tools: om het webinar te volgen heeft u een computer, laptop of tablet nodig met een goede internetverbinding. Een koptelefoon is erg handig als u geen stilteruimte tot uw beschikking heeft.
 • Vragen: tijdens het webinar kunt u via de buttons links bovenin scherm, de getoonde slides downloaden en uw vragen stellen via de chat.

Meld u aan en leer alle ins & outs over het product Guest Marketing van SO Connect. Dit gratis webinar is eenvoudig te volgen vanaf uw pc, op een moment dat het u uitkomt!

Vraag het webinar binnen één minuut aan via het GoToWebinar-inschrijfformulier →