MAAK KENNIS MET DE WERELD VAN REVIEWS EN KOM ERACHTER WAAROM SO CONNECT DE IDEALE OPLOSSING IS VOOR DE HOSPITALITYBRANCHE

Eind 2018 is SO Connect volledig vernieuwd! Zo maakte SO Connect in oktober hun nieuwe productnamen bekend: Review Management en Guest Marketing. Na deze grote veranderingen zijn er een hoop nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Daarom heeft Alcadis in samenwerking met SO Connect webinars beschikbaar gesteld waarin de producten uitgebreid worden toegelicht. Dit webinar staat geheel in het teken van het product Review Management. Dit is een reviewtool voor o.a. restaurants en hotels en stelt bedrijven in staat om de ranking op reviewsites te verbeteren door middel van een all-in-one dashboard.

Wat gaan we bespreken?

1. We starten met het belang van reviews. Wist u bijvoorbeeld dat 80% van de gasten eerst reviews leest om de kwaliteit van een locatie te bepalen? 
2. Vervolgens behandelen we de Review Manager in een notendop.
3. Daarna leggen we uit waarom contact met uw gasten belangrijk is en hoe het product Review Management hierbij kan helpen.
4. Vervolgens wordt u meegenomen in het dashboard van Review Management en kunt u met eigen ogen zien hoe dit product werkt.
5. Tot slot komt de ROI-calculator van SO Connect aan bod.

Wat gaat u leren?

 • U leert meer over het belang van reviews.
 • U leert waarom het belangrijk is om contact te leggen én te onderhouden met uw gasten.
 • U leert hoe het product Review Management eruit ziet en hoe alles werkt.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is een must-see voor organisaties die actief zijn in de hospitalitybranche. Zowel voor Wi-Fi resellers die veel actief zijn in deze branche, maar ook voor eigenaren van hospitalitybedrijven is dit webinar erg interessant om te volgen.

Praktische informatie

 • Wanneer: dit webinar is op aanvraag beschikbaar. Eenvoudig te volgen wanneer het u uitkomt.
 • Duur: het webinar duurt 39 minuten.
 • Kosten: gratis.
 • Taal: Nederlandstalig.
 • Platform: Alcadis maakt gebruik van het GoToWebinar-platform. U kunt eenvoudig deelnemen aan het webinar vanaf elke moderne browser.
 • Inschrijven: via het GoToWebinar-inschrijfformulier.
 • Tools: om het webinar te volgen heeft u een computer, laptop of tablet nodig met een goede internetverbinding. Een koptelefoon is erg handig als u geen stilteruimte tot uw beschikking heeft.
 • Vragen: tijdens het webinar kunt u via de blauwe buttons, links onderin uw scherm, de getoonde slides downloaden en uw vragen stellen.

Meld u aan en leer alle ins & outs over de wereld van reviews en de toegevoegde waarde van SO Connect. Dit gratis webinar is eenvoudig te volgen vanaf uw pc, op een moment dat het u uitkomt!

Vraag het webinar binnen één minuut aan via het GoToWebinar-inschrijfformulier →