alcadis-wifi-seminar-alcadis-academy

Ontdek de mogelijkheden van Wi-Fi en vergroot uw kennis

Wi-Fi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het wordt overal toegepast, is veelzijdig en de rol van Wi-Fi zal in de toekomst alleen nog maar groter worden. Door de verschillende technieken die er zijn, biedt het vele mogelijkheden. Benieuwd naar hoe Wi-Fi precies werkt en welke mogelijkheden er allemaal zijn? Bezoek dan het Wi-Fi Seminar bij Alcadis!

Alcadis Wi-Fi Seminar
Om u van meer basiskennis over Wi-Fi te voorzien, organiseert Alcadis op 11 januari het Wi-Fi Seminar. Onze pre-sales engineers nemen u graag mee in dit interactieve seminar om u alle ins en outs over Wi-Fi te leren.

Aansluitend aan het seminar bieden wij u een gratis lunch aan. Hierbij heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan onze Technical Engineers. Zo kunt u onderling over projecten sparren en de mogelijkheden bespreken die tijdens het seminar zijn behandeld.

Bent u op deze datum niet in de gelegenheid het seminar te volgen? Wij organiseren het Wi-Fi Seminar meermaals per jaar. Kijk gerust verder in de agenda wanneer het volgende Wi-Fi Seminar gepland staat.

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.