Alcadis eerste Preferred Authorized Training Partner voor Ruckus Wireless

Ruckus-atp

Alcadis is door Ruckus Wireless benoemd tot eerste Preferred Authorized Training Partner in de wereld. Ruckus Wireless erkent hiermee het kennisniveau van de trainers en de kwaliteit van de trainingen aan de Alcadis Academy.

Sinds 2010 heeft Alcadis als Authorized Training Partner van Ruckus Wireless veel partners gecertificeerd als Ruckus Wireless System Engineer (WiSE). Met de wereldwijde groei die Ruckus doormaakt zag het bedrijf zich genoodzaakt om het trainingsprogramma te herzien. Hierbij worden er verhoogde eisen aan het kennisniveau van het trainingscenter gesteld en moet men een minimaal slagingspercentrage van 50% van de cursisten hebben. Bij Alcadis ligt het aantal geslaagde cursisten op 90% en mede hierdoor is het als eerste (opnieuw) gecertificeerd tot Preferred Authorized Training Partner.

“Alcadis beschikt over alle kennis en faciliteiten om in een state-of-the art leeromgeving partners effectief te trainen”, zegt John Rouleau, Director of Learning and Enablement Services bij Ruckus Wireless. “Ruckus Wireless heeft recent dankzij de faciliteiten en het team van Alcadis een zeer succesvolle corporate training gegeven in het training center van Alcadis”.

Als Preferred Authorized Training Partner voor Ruckus Wireless stelt Alcadis partners in staat om het Ruckus WiSE Guy trainingsprogramma in Nederland te volgen. Wereldwijd faciliteert Ruckus Wireless gecertificeerde trainingen aan partners en eindgebruikers om de kwaliteit en kennis bij projecten met Ruckus te waarborgen. Na afloop van het trainingsprogramma is men gecertificeerd als Ruckus WiSE Guy: een erkenning dat men alle kennis in huis heeft over de Ruckus ZoneFlex producten. Alcadis organiseert deze training maandelijks en heeft hierbij plek voor maximaal 12 cursisten.

Over Alcadis
Alcadis is een netwerk specialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en een innovatief productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met onze partners realiseren wij geavanceerde verbindingen die betrouwbaar en duurzaam zijn. www.alcadis.nl

Over Ruckus Wireless
Het Amerikaanse bedrijf Ruckus Wireless is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Wi-Fi apparatuur. Dankzij gepatenteerde technologieën levert de Wi-Fi apparatuur van Ruckus Wireless uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart Wi-Fi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers. www.ruckuswireless.nl