Alcadis organiseert het Wi-Fi Positionering Seminar

wifi-positionering-seminar-nieuwsartikel

Alcadis organiseert regelmatig diverse seminars om u te helpen de juiste kennis te vergaren voor het uitvoeren van Wi-Fi projecten. Deze seminars betreffen verschillende onderwerpen waaronder Wi-Fi en Site Survey. Na het Wi-Fi Seminar en Outdoor Wi-Fi Seminar komt Alcadis nu met een nieuw onderwerp op gebied van Wi-Fi: de positionering van Wi-Fi. Om u meer informatie te geven over het inrichten van Wi-Fi infrastructuren organiseren wij op 11 november een seminar over dit onderwerp.

De juiste inrichting van uw netwerk

Om alle gebruikers te voorzien van de beste Wi-Fi performance, is er voor elk type omgeving een andere inrichting nodig. Met het Wi-Fi Positionering Seminar helpen we u een eindje op weg door u meer informatie vanuit de praktijk te geven. Tijdens dit seminar zullen we de volgende onderwerpen behandelen:

  • Welke oplossing is bruikbaar voor welk type case?
  • Maak je de keuze voor een beheerde of een onbeheerde Wi-Fi oplossing? Hierbij zijn diverse mogelijkheden zoals Cloud, een eigen Hosted oplossing of een lokale oplossing mogelijk.
  • Welke informatie is noodzakelijk voor een goed advies en de keuze voor een oplossing?
  • Wanneer is welke oplossing geschikt? Denk hierbij aan de oplossingen die Alcadis biedt, zoals EnGenius, Xclaim, Alcatel-Lucent Enterprise en Ruckus Wireless.
  • Voorbeelden uit de praktijk.

Wilt u het Wi-Fi Positionering Seminar bijwonen? Meld u dan hier aan →