Alcadis spreekt over high-density Wi-Fi tijdens Wi-Fi Now 2015

wifinow

Tijdens Wi-Fi Now, dat plaatsvond van 17 t/m 19 november in de Westergasfabriek in Amsterdam, heeft Alcadis een presentatie verzorgd over high-density Wi-Fi. Hierbij hebben wij een bestaande case als uitgangspunt genomen om onze kennis met de bezoekers van Wi-Fi Now te delen.

Alcadis was sponsor van dit evenement en was alle drie de dagen aanwezig. De drie dagen bestonden elk uit hun eigen thema. Tijdens Wi-Fi Innovation & Leadership day op 18 november heeft Jeroen Lettinck, Chief Technology Officer bij Alcadis het publiek meegenomen in een presentatie over de aandachtspunten bij de installatie en het beheer van high-density Wi-Fi netwerken. High-desnity Wi-Fi omgevingen vragen specifieke ontwerpeisen om alle gebruikers te kunnen ondersteunen. Hierbij zijn vele factoren die zulke omgevingen uniek maken.

High-density omgevingen

Bij high-density omgevingen zijn er vele uitdagingen waarmee u rekening moet houden. Zo moet u rekening houden met vele access points dicht bij elkaar, het gebruik van hogere frequenties, de 5GHz band en veel gelijktijdige gebruikers. Om u te helpen bij het inrichten van netwerken binnen deze omgevingen biedt Alcadis ondersteuning met onze Professional Services.

Bent u zelf opzoek naar een oplossing voor uw high-density omgeving? Meld uw project aan. Wij gaan graag met u in gesprek over high-density oplossingen.