Alcatel-Lucent Enterpise bundelaanbieding OmniAccess IAP-204 met OmniAntenna

Bundelaanbieding IAP204 + antenne

Wij hebben een bundelaanbieding samengesteld voor de Alcatel-Lucent Enterprise Instant Access Point (IAP) 204 en twee AN-ANT-19 OmniAntenna. Deze bundelaanbieding zorgt ervoor dat u het bereik van uw Wi-Fi aanzienlijk kan vergroten.

OmniAccess IAP204

De IAP204 is een multifunctioneel 802.11ac access point geschikt voor MKB-omgevingen. Dit indoor model biedt doorvoersnelheden tot wel 867 Mbps op beide frequentie banden en biedt ondersteuning tot wel 150 gelijktijdige gebruikers. Het grote voordeel van de Instant Access Points is dat het geen gebruik maakt van een OmniAccess WLAN switch/controller maar gebruik maakt van een virtuele controller om het netwerk te kunnen aansturen.

OmniAntenna

In combinatie met de AN-ANT-19 OmniAntenna is het mogelijk uw bereik te vergoten voor zowel indoor als outdoor bereik. Deze dual-band antennes zijn eenvoudig te monteren en worden bij deze bundel geleverd met montagebeugels. Daarnaast kan deze antenne funtioneren in omgevingen van -40 graden tot wel +70 graden.

Maak nu gebruik van deze bundelaanbieding en lever uitstekende Wi-Fi. U kunt deze bundelaanbieding bestellen in onze webshop →