Alcatel-Lucent Enterprise heeft Alcadis bekroond tot Distributor of the Year 2015

ALE award 2015

ALE, dat het merk Alcatel-Lucent Enterprise voert, heeft Alcadis bekroond met de Distributor of the Year 2015 Award. Alcadis ontvangt deze award vanwege de door hen gerealiseerde omzet en de ondersteuning die zij partners bieden in hun LAN en WLAN projecten.

Als Value Added Distributor en Accredited Training Partner van ALE heeft Alcadis alle kennis over de LAN en WLAN producten in huis. Deze kennis stellen zij beschikbaar aan partners door hen daar waar nodig te ondersteunen met advies, pre-sales support, netwerkdesign, site survey services en technische support. Mede door deze ondersteuning ziet Alcadis het aantal resellers en getrainde netwerkengineers voor het Alcatel-Lucent Enterprise LAN en WLAN portfolio jaarlijks toenemen.

“Alcadis is een pro-actieve value added distributeur die zeer gedreven is en altijd klaar staat voor haar partners. Middels training en services voegen zij specifieke kennis toe aan het kanaal, waarmee zij resellers aan zich weten te binden. Wij verwachten dan ook dat Alcadis hun groei de komende jaren zal blijven continueren en zien in hen een sterke partner op het gebied van LAN en WLAN ”, zegt Robin Slats, Country Manager Netherlands bij ALE”

“Wij zijn erg vereerd met deze benoeming. De Alcatel-Lucent Enterprise producten stellen ons partnerkanaal in staat om kwalitatieve LAN- en WLAN-infrastructuren te realiseren en wij zijn dan ook erg enthousiast over onze samenwerking. De komende jaren zullen wij ons blijven toeleggen om onze partners zo goed mogelijk te ondersteunen door te investeren in kennis en services”, zegt Joop Ausma, Salesmanager bij Alcadis.

Over ALE

ALE is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor bedrijfscommunicatie, van het kantoor tot de cloud, verhandeld onder de merknaam Alcatel-Lucent Enterprise. Voortbouwend op hun reputatie van innovatie en handelsgeest werken zij wereldwijd met ruim 2700 medewerkers in meer dan 100 landen. Door middel van communicatie-, netwerk- en cloudoplossingen voor ondernemingen in alle soorten en maten levert een team van technologie-experts, serviceprofessionals en ruim 2900 partners diensten aan meer dan 830.000 klanten over de hele wereld, waarbij hun oplossingen en services speciaal worden afgestemd op de lokale vereisten. Dit leidt tot aanzienlijke bedrijfsresultaten door een persoonlijke, verbonden ervaring voor zowel klanten als eindgebruikers. enterprise.alcatel-lucent.nl