Alcatel-Lucent Enterprise introduceert diverse nieuwe netwerk producten

alcatel-lucent_unify

Alcatel-Lucent Enterprise heeft diverse nieuwe netwerk infrastructuur producten geïntroduceerd. Hierbij bieden deze nieuwe producten ondersteuning aan het groeiende aantal van mobiele apparaten en de Internet of Things (IoT). Deze nieuwe producten worden geïntroduceerd tijdens de Interop Las Vegas die plaatsvindt van 2 t/m 6 mei.

De groeiende behoefte van de mobiliteit binnen een organisatie en het gebruik van IoT groeit enorm. Hierbij zijn de performance, betrouwbaarheid en beveiliging van het netwerk van cruciaal belang. Met de introductie van deze nieuwe producten is men in staat om in deze behoefte te voorzien.

Ondersteuning van IoT

Een consequente verbinding is van cruciaal belang voor het presteren van IoT apparaten, deze connectiviteit baseert zich op het hebben van de juiste netwerk infrastructuur. De apparatuur van Alcatel-Lucent Enterprise wordt hier steeds meer op aangepast om ondersteuning aan IoT te kunnen bieden. Het belangrijkste voor de ondersteuning van IoT apparaten is een betrouwbaar netwerk die beheerd wordt door middel van een switch die ondernemingen in staat stelt het netwerk op afstand te beheren, monitoren en waarborgen. Lees hier meer over netwerken die ondersteuning bieden aan IoT →

Uitbreiding portfolio Alcatel-Lucent Enterprise

De nieuwe producten die geïntroduceerd worden tijdens Interop zijn:

  • Drie nieuwe access points die ondersteuning bieden aan de 802.11ac Wave 2 Wi-Fi standaard. Deze access points bieden ondersteuning aan het groeiende aantal mobiele apparaten en bieden hierbij hogere doorvoersnelheden.
  • De Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch 6860E –P24Z8. Een multi-Gigabyte LAN switch die beschikt over 2.5G poorten, een high-power PoE (Power over Ethernet) van 75W en deep packet inspection (DPI) mogelijkheden.
  • De Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch 6865. Deze Gigabit Ethernet LAN access switch biedt support aan IoT apparaten binnen lastige omgevingen zoals transport, elektriciteitsbedrijven en fabrieken. Kenmerkend van deze omgevingen is dat het veeleisende milieu omstandigheden hebben zoals vocht, stof en sterke temperatuurverschillen.
  • De Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch 9900. Een nieuwe veelzijdige chassis based LAN switch om in de behoefte van het groeiende netwerkverkeer te kunnen voorzien en hierbij hoge performance en betrouwbaarheid van het netwerk te kunnen bieden.

Voor meer informatie over de introductie van deze nieuwe producten kunt u hier het gehele nieuwsbericht van Alcatel-Lucent Enterprise lezen →