Alcatel-Lucent Enterprise stelt OmniAccess Stellar WLAN trainingen beschikbaar

Alcatel-Lucent Enterprise heeft trainingen beschikbaar gesteld voor de OmniAccess Stellar producten. U kunt deze trainingen volgen via de Alcatel-Lucent Enterprise portal. Er zijn verschillende trainingen beschikbaar voor verschillende niveaus:

Voor sales
De nieuwe training ‘OmniAccess Stellar WLAN’ (ACSR certificering inclusief) is nu beschikbaar. Ontdek wat de belangrijkste voordelen van de OmniAccess Stellar serie zijn, een ALE WLAN oplossing met eenvoud op consumentenniveau en lage TCO, een toekomstbestendige oplossing gebaseerd op de laatste technologieën, innovaties en services, om zo de investering van consumenten beter te beschermen. OmniAccess Stellar WLAN is een nieuw denkkader in draadloos: naadloze mobiliteit, veilige toegang, verenigd management, Intelligent Fabric en Smart Analytics.

Voor presales
Voor presales is er de nieuwe online training ‘OmniAccess Stellar WLAN Presales’. Deze training behandelt de beschrijving van het Stellar portfolio, de nieuw gedistribueerde architectuur, alsmede overwegingen bij het inzetten en schalen. Met het ‘ACPS certificatie examen’, worden uw kennis en vaardigheden van deze nieuwe oplossing getoetst.

Voor techniek

  • Voor beginners: op beginnerslevel niveau 1 is er de online training ‘OmniAccess Stellar WLAN Enterprise Basic’. Bij deze training leert u hoe u een oplossing inzet in de Wi-Fi Enterprise modus. Uw kennis wordt getoetst met het ‘ACFE OmniAccess Stellar WLAN Enterprise’ examen.
    Er is ook een training op niveau 2: ‘OmniAccess Stellar Advanced’. Deze training wordt online gegeven om reiskosten te besparen en toegang eenvoudig te maken. U leert hoe u WLAN netwerken kunt toewijzen en onderhouden gebaseerd op de OmniAccess Stellar WLAN oplossing. Tevens leert u begrijpen hoe u verschillende geavanceerde functionaliteiten instelt. Met het ‘ACSE OmniAccess Stellar WLAN Enterprise examen’, worden uw kennis en vaardigheden getoetst.
  • Voor gevorderden: Voor gevorderden is er de ‘OmniAccess Stellar WLAN for experienced’ training, welke speciaal ontworpen is voor ervaren engineers (OmniAccess WLAN getraind en gecertificeerd). Ook deze training is online beschikbaar. De ACSE/ACFE OmniAccess Stellar WLAN Enterprise certificaties zijn in de training verwerkt waardoor de vaardigheden van engineers die al ACFE/ACSE OmniAccess WLAN gecertificeerd zijn, getoetst worden.
    Een additionele leerkoers is ontworpen om te leren hoe u de Wi-Fi express modus kunt toepassen. Het is compliant met het ‘Network for SMB’ Enterprise Partner Programma segmentspecialisatie:
    OmniAccess Stellar WLAN EXPRESS
    ACFE LAN/WLAN for SMB

Voor meer informatie over de trainingen van Alcatel-Lucent Enterprise, kunt u contact opnemen met onze salesafdeling via sales@alcadis.nl of via 030 – 65 85 125.