Alcatel-Lucent Enterprise tutorial: Maak een optimale keuze voor uw Wi-Fi netwerk

Alcatel Lucent Enterprise WLAN

Door de toename in draadloze apparaten en grotere doorvoer van 802.11ac, heeft uw bedrijf een moderne Wi-Fi technologie nodig om in de groeiende behoefte van uw organisatie te kunnen voorzien. Een 802.11ac Wi-Fi netwerk is hiervoor vereist om alle mobiele apparaten te kunnen ondersteunen. Om u als bedrijf te helpen bij de keuze voor de juiste Wi-Fi apparatuur heeft Alcatel-Lucent Enterprise hier een tutorial over beschikbaar gesteld.

Deze tutorial is samengesteld door de experts van Alcatel-Lucent Enterprise. Zij geven u informatie over waar u op moet letten bij uw keuze naar de beste Wi-Fi apparatuur voor uw bedrijf. Heeft u voldoende aan een single-band access points of heeft u een dual-band access point nodig? En heeft u voor uw bedrijf wel of geen virtuele controller nodig?

In slechts enkele minuten verkrijgt u meer informatie over al deze technische en economische elementen voor de uitrol van een Wi-Fi netwerk binnen uw bedrijf. Dit helpt u een efficiënte en goed geïntegreerde Wi-Fi oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Download hier de tutorial van Alcatel-Lucent Enterprise. Daarnaast vindt u in het informatiecentrum aanvullende informatie over WLAN →