Alcatel-Lucent OmniSwitch 6900-X72 biedt een hogere dichtheid per poort

OS6900-X72

ALE, dat het merk Alcatel-Lucent Enterprise voert, introduceert een nieuwe switch in de Alcatel-Lucent OmniSwitch 6900-lijn. De nieuwe Alcatel-Lucent OmniSwitch 6900-X72 is een high-density 10GbE/40GbE-switch met geïntegreerde Intelligent Fabric-technologie, die automatisering van IT-processen ondersteunt en fysiek netwerk vereenvoudigt naar virtueel netwerk.

Intelligent Fabric-technologie

Met Intelligent Fabric-technologie (iFab) van ALE kunnen IT-medewerkers simpelweg de switch uit de doos halen en de kabels aansluiten. Het systeem configureert automatisch het netwerk, waardoor het netwerk binnen enkele minuten gereed is in plaats van binnen enkele uren. De iFab-technologie, geïntegreerd in de complete OmniSwitch 6900 en OmniSwitch 10K lijnen, biedt vereenvoudigde netwerkontwerpen, vloeiender interoperabiliteit, plug-n-play-implementatie en automatische herconfiguratie bij het verplaatsen/toevoegen/wijzigen van een server/apparaat/applicatie.

De Intelligent Fabric technologie wordt ondersteund in zowel het datacenter switching en de geconvergeerde campusnetwerkoplossingen, waardoor bedrijven profiteren van één consistente aanpak voor alle netwerkinfrastructuur behoeften.

Met de OmniSwitch 6900-X72 VXLAN-technologie kunnen IT-medewerkers de applicatie-infrastructuur naadloos laten aansluiten op zowel fysieke als virtuele omgevingen. De volledige compatibiliteit van de OmniSwitch 6900-X72 met andere OmniSwitch 6900-platformen, biedt klanten de mogelijkheid om verschillende switches te combineren, naar gelang de behoefte van de organsatie.

Bron: Dutchitchannel.nl