Alcatel-Lucent promo voor upgrade naar OmniSwitch 6860/E

ALU-omniswitch6860-promotion

Alcatel-Lucent Enterprise heeft een interessante promo opgezet voor partners om de OmniSwitch 6850/E te upgraden naar de OmniSwitch 6860/E. Met deze actie kunnen zij t/m 31 december van dit jaar gebruik maken van een zeer aantrekkelijke pricing.

De OmniSwitch 6860 biedt:

  • Verbeterde prestaties om te voldoen aan de eisen die aan de huidige LAN- en WLAN-infrastructuren gesteld worden
  • Vereenvoudigde provisioning en management dankzij self-healing en auto-configuration
  • Unified Access ondersteuning, mede door single policy configuration voor LAN en WLAN
  • Meer Power-of-Ethernet poorten tegen een verscherpte prijs

Over de OmniSwitch 6860

De Alcatel-Lucent OmniSwitch 6860 familie biedt verschillende stackable gigabit Ethernet (GigE) en 10 GigE LAN switches. De switches zijn gemaakt om te functioneren in de meest veeleisende netwerken, waarbij snelheid, betrouwbaarheid en controle een grote rol spelen. Naast de high-performance en availability biedt de OmniSwitch 6860 een verbeterde Quality of Service (QoS), gebruikersauthenticatie, deep packet inspection (DPI) en aanvullende beveiligingsfeatures. De verbeterde modellen van de OmniSwitch 6860 serie ondersteunen application fingerprinting en 60 watts PoE per poort. Met deze services is de switch klaar voor de ontwikkelende behoeften van bedrijfsnetwerken.

Maak gebruik van deze promo

Neem contact op met onze sales afdeling voor meer informatie over deze promo. Zij kunnen u adviseren over de toepasbaarheid van deze producten in uw situatie en kunnen ervoor zorgen dat u gebruik kunt maken van deze scherpe aanbieding. Neem hiervoor contact met ons op via 030 – 65 85 125 of sales@alcadis.nl.