Beheer uw netwerk met de juiste LAN-switch

LAN-switch ALE

Om de ontwikkelingen in de markt te volgen en de productiviteit te verbeteren, is het belangrijk dat de netwerkinfrastructuur van uw bedrijf hoge prestaties kan bieden. Een LAN-switch biedt de oplossing en maakt dit alles mogelijk. Het is hierbij belangrijk na te denken over vragen als PoE of PoE+, 24 of 48 poorten, en Fast Ethernet of Gigabit?

Om u hier meer informatie over te geven hebben de experts van Alcatel-Lucent Enterprise een tutorial over LAN-switches voor u samengesteld. Hierin geven zij uitleg over het configureren van een OmniSwitch voor uw bedrijfsnetwerk. Deze tutorial stelt u in staat om alles te leren over de technische en economische criteria waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van de juiste LAN-netwerkapparatuur.

Download hier de tutorial van Alcatel-Lucent Enterprise over LAN-switches →

OmniSwitches

Alcatel-Lucent Enteprise is toonaangevend op het gebied van switching. De OmniSwitch-serie is ontwikkeld om netwerkbeheerders vereenvoudigd in staat te stellen om het netwerk in te richten en te onderhouden. Voor meer informatie kunt u alle modellen bekijken in onze webshop.