Bekijk het EnGenius Neutron Webinar

Onlangs hebben wij het EnGenius Neutron Webinar georganiseerd. Tijdens dit webinar zijn wij ingegaan op de features en voordelen van de Neutron Serie / ezMaster. Deze serie biedt u een flexibele en volledig geïntegreerde oplossing voor de configuratie en beheer van uw netwerk.

De Neutron serie bestaat uit een divers portfolio van indoor en outdoor access points en 8, 24 en 48-poorten switches. In het webinar wordt onder andere besproken hoe het webinterface eruit ziet, hoe simpel en gebruiksvriendelijk de Neutron Serie is en wat voor voordelen deze serie met zich meebrengt.

EnGenius Neutron Webinar

Bekijk hier het EnGenius Neutron Webinar over de EnGenius Neutron Series en ezMaster.

EnGenius Neutron Workshop

Op 25 oktober organiseert Alcadis een EnGenius Neutron Workshop. In tegenstelling tot het webinar, zal de workshop meer in de vorm van een seminar gegeven worden en dieper ingaan op de technische aspecten van de producten van de Neutron Serie en ezMaster. Indien u de workshop wilt bijwonen, kunt u zich hier aanmelden.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit webinar, kunt u contact met ons opnemen door middel vansales@alcadis.nl of via 030 – 65 85 125.