Belangrijk nieuws over de bereikbaarheid van Alcadis en uw bestellingen rondom de feestdagen

 

De feestdagen komen er weer aan en dat heeft invloed op de bezorgtijden van PostNL, maar ook op de openingstijden van Alcadis. Lees snel verder en voorkom dat u voor verrassingen komt te staan.

  • Op dinsdag 24 december is Alcadis geopend volgens de normale tijden, maar PostNL komt de pakketjes eerder halen, namelijk rond 14.00 uur. Bestellingen die na die tijd worden geplaatst, kunnen pas op 30 december in behandeling worden genomen.
  • Op woensdag 25 december en donderdag 26 december is het natuurlijk kerst. Alcadis is dan gesloten en dat betekent dat er geen bestellingen worden verzonden en ook PostNL bezorgd geen pakketjes.
  • Op vrijdag 27 december is Alcadis gesloten. Dit betekent dat er geen bestellingen zullen worden verzonden en daarnaast zal er geen regulier support beschikbaar zijn.
  • Op maandag 30 december gelden de reguliere openingstijden van Alcadis en ook PostNL hanteert de reguliere tijden.
  • Op dinsdag 31 december is Alcadis ook geopend volgens de normale tijden, maar PostNL komt de pakketjes eerder halen, namelijk rond 14.00 uur. Bestellingen die na die tijd worden geplaatst, kunnen dus pas op 2 januari worden verstuurd.
  • Op woensdag 1 januari 2020 is Alcadis gesloten en ook PostNL haalt en bezorgt geen pakketjes.

Vanaf 2 januari 2020 staan de medewerkers van Alcadis weer voor u klaar om uw orders te verwerken en u te ondersteunen met al uw supportvragen.

Let op! De warehouses van Ruckus zijn dicht vanaf 1 januari tot maandag 13 januari 2020. Bestel uw benodigde Ruckus-licenties en supportcontracten dus op of vóór 30 december om teleurstellingen te voorkomen.

Profiteer nog snel van de aanbiedingen
Zoals u wellicht heeft meegekregen kunt u alleen nog deze maand profiteren van alle huidige Ruckus-acties. Daarnaast hebben we ook twee EnGenius-acties die aflopen: dit is de SkyKey Mix & Match Promo en de kennismakingskorting op de ENS500-ACv2.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Onze medewerkers staan voor u klaar via 030 – 65 85 125 of vul ons contactformulier in.