De beste performance binnen elke omgeving met de EnGenius Neutron Serie

Neutron Serie

De Neutron Serie / ezMaster van EnGenius biedt u een flexibele, schaalbare en volledig geïntegreerde oplossing voor de configuratie en beheer van uw netwerk. Netwerken van vandaag de dag moeten flexibel en robuust zijn. Met de Neutron Serie kunt u aan deze eisen voldoen en kunt u in elke omgeving de beste performance bieden.

De Neutron Serie bestaat uit een divers portfolio van indoor en outdoor access points en 8, 24 en 48-poorten switches. Overige voordelen zijn de schaalbaarheid van 1 tot wel 1000+ access points, configuratie en upgrades binnen één klik en eenvoudige en tijdbesparende installatie en beheer tot wel 10.000 gebruikers.

ezMaster

Voor een centraal beheer van uw netwerk kunt u de ezMaster toevoegen. Aan de hand van rapportages en analyses biedt de gratis software inzicht in uw netwerk en kunt u de performance eenvoudig monitoren en beheren. U heeft hierbij geen jaarlijkse licentiekosten waarmee uw totale investeringskosten aanzienlijk worden verminderd.

EnGenius Neutron Webinar

Om u meer informatie te geven over de EnGenius Neutron Serie / ezMaster organiseert Alcadis op 20 september een EnGenius Neutron Webinar. Tijdens dit webinar zal ingegaan worden op de features en voordelen van de Neutron Serie zoals betrouwbare en eenvoudige installatie, ingebouwde security features en het diverse portfolio.

Wilt u dit webinar volgen? Meld u dan hier aan →