Het bieden van een veilige en snelle Wi-Fi verbinding met de EnGenius Neutron Serie

EnGenius Neutron

Door middel van de juiste instellingen op de EnGenius Neutron EWS Access Points kunt u een veilige en snelle Wi-Fi verbinding bieden. In een video geven de engineers van EnGenius hier meer informatie over en geven zij uitleg over welke instellingen u moet aanpassen.

Neutron serie (ezMaster) i.c.m. met Radius Server

Standaard levert de Neutron serie Fast Roaming en u kunt dit optimaliseren door een Radius Server in te zetten voor authenticatie, zodat u Seamless Roaming kunt bieden binnen het netwerk. Seamless Roaming stelt de gebruikers in staat, dat wanneer zij zich door de locatie heen bewegen, zij zonder enige problemen van het ene naar het andere access point overschakelen zonder de verbinding te verliezen. Dit is zeker belangrijk wanneer er VoIP wordt gebruikt. Het signaal zal hiermee niet wegvallen en dit resulteert op een betere netwerk performance.

Veilige Wi-Fi verbinding met Radius

Voor het aanbieden van een veilige Wi-Fi verbinding dienen de instellingen van de Radius Server te worden aangepast. Door middel van de encryptie op WPA/WPA 2 Enterprise in te stellen bent u verzekerd van een veilige verbinding. Vervolgens kan de Radius Server worden aangepast.

Neutron Serie

Om u meer informatie te geven over de Neutron Serie en hoe deze in de praktijk wordt ingezet, kunt u onderstaande video bekijken. In deze video wordt de case van Montgomery Technologies belicht waarbij zij draadloze netwerken implementeren en beheren met de Neutron Serie in diverse omgevingen.