Captive portal ready serie van EnGenius

engenius en cloud4wi

De Captive Portal Ready serie van EnGenius biedt u access points die geïntegreerd zijn met Cloud4Wi. Hiermee kunt u een Hotspot creëren waarmee u direct aan de slag kan. De Captive Portal Ready bestaat uit de EAP300 en de ENS202EXT.

Met Cloud4Wi kunt u snel en eenvoudig een cloudbased oplossing bieden die wordt toegevoegd aan uw access points. Het stelt u in staat om next-gen managed Wi-Fi services te bieden, dankzij verschillende captive portal features, applicaties, analytic tools en content services.

EAP300

De EnGenius EAP300 is een 802.11n indoor access point. Dit access point biedt ondersteuning aan 25~32 clients en doorvoersnelheden van 300Mbps op de 2.4GHz band. Bij dit Captive Portal Ready access point krijgt u een tenant licentie van Cloud4Wi, AP licentie (min 5 stuks) en Cloud4Wi support 8*5.

Wilt u meer informatie over dit product? Bekijk de EAP300 in onze webshop →

 ENS202EXT

De EnGenius ENS202EXT is een 802.11b/g/n outdoor access point. Het biedt ondersteuning aan 32~50 clients en doorvoersnelheden tot 300Mbps op de 2.4GHz band. Dit outdoor product is door middel van de captive portal ready serie ideaal voor op buitenlocaties zoals campings. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om snel en eenvoudig gebruik te maken van een outdoor Wi-Fi netwerk. In onderstaande video vindt u meer informatie over de Captive Portal Ready serie.

Bekijk dit product in onze webshop voor meer informatie →

Wilt u meer informatie over Cloud4Wi verkrijgen? Bezoek dan het Cloud4Wi seminar →