Cloud4Wi Release note

De Cloud4Wi Release 5.9.7 is nu beschikbaar. Met deze Release zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd voor het Cloud4Wi platform zodat u een nog betere Wi-Fi ervaring kunt aanbieden. Zo zijn er nieuwe features beschikbaar en is er een software en beleidsupdate doorgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van de aanpassingen binnen deze release. De volgende nieuwe features zijn nu beschikbaar met Cloud4Wi:

 • Analytics update
  De gegevens die u kunt verzamelen over uw klanten zijn nu geüpdatet met nieuwe elementen. Er zijn nu vier belangrijke elementen toegevoegd die u inzicht geven met betrekking tot hotspot services. U krijgt nu inzicht over uw gebruikers, hun connecties, de impressies en het verkeer op het netwerk. Deze nieuwe gegevens kunt u vinden onder de Network Analytics. Meer informatie over deze gegevens vindt u hier. Alle gegevens over uw klanten, waaronder de demografische gegevens, kunt u nu vinden onder Customer Analytics. Meer hierover vindt u hier.
 • Troubleshooting KPIs
  Een nieuwe sectie met KPIs service performance en is toegevoegd onder het troubleshooting menu. Dit menu is te vinden onder het monitor menu.
 • Nieuwe Wi-Fi vendoren
  Teldat APs en HP Unified series zijn toegevoegd aan de lijst van vendoren waarmee Cloud4Wi geïntegreerd kan worden op de access points. De lijst met huidige vendoren kunt u hier vinden.
 • Bevestiging via SMS
  Het validatieproces van het mobiele nummer via de SMS in nu verbeterd. Zodra een gebruiker de browser opnieuw opent nadat hij de SMS code heeft ontvangen wordt het splash portal direct opnieuw weergegeven waar de gebruiker de bevestigingscode kan invoeren.
 • PayPal
  In de aangepaste velden van de PayPal transactie vindt u nu details over de transactie, waaronder informatie over de gebruiker, het Wi-Fi gebied en het Internet Plan.
 • Policy update
  Cloud4Wi heeft het Privacy Policy en de End User Agreement aangepast. Hiermee verzekeren zij de beste manier te hebben met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en opslaan van gegevens.

Lees hier het gehele artikel op de website van Cloud4Wi →