De Wi-Fi oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven

unleashed

Eén van de meest voorkomende vragen die men hoort in middelgrote tot kleine bedrijven (MKB) is: Wat is het Wi-Fi wachtwoord? Met alle nieuwe Wi-Fi technologieën en de klantenervaring die bij deze bedrijven centraal staat, is het bieden van Wi-Fi onmisbaar geworden.

Er zijn diverse mogelijkheden voor het MKB om hun Wi-Fi netwerk in te richten. Zo kunnen zij gebruik maken van een:

  • Wi-Fi netwerk dat beheerd wordt door een Wi-Fi router. Wanneer het MKB hiervoor kiest kan het voorkomen dat gebruikers
    problemen ervaren wanneer zij verbinding willen maken met het netwerk, slechte performance en deze oplossing biedt geen support voor high-density omgevingen.
  • Een toekomstbestendig WLAN infrastructuur. Deze oplossing is vaak prijzig en hierbij is IT kennis nodig om het netwerk te implementeren en te onderhouden. Het MKB heeft vaak geen IT-er in dienst.
  • Een high-performance controller-less Wi-Fi netwerk. Hierbij kan het MKB profiteren van een netwerk dat eenvoudig te implementeren en te beheren is terwijl er voldoende support wordt geboden aan alle klanten.

De oplossing voor het MKB

Ruckus Unleashed is de oplossing voor het MKB. Het biedt high-performance Wi-Fi tegen een betaalbare prijs. Binnen een Unleashed netwerk wordt er één access point ingesteld als virtuele controller die het netwerk aanstuurt. Daarnaast zal er één access point automatisch worden ingesteld als stand-by access point. Wanneer het access point die dient als controller uitvalt, neemt de stand-by access point de rol van controller direct over. Zo is men altijd verzekerd van de beste performance.

Om u kennis te laten maken met deze producten bieden wij u de Ruckus Unleashed Starter Pack. Hiermee verkrijgt u 4 Unleashed access points tegen een aanzienlijke korting. Meer informatie over de Unleashed access points kunt u vinden in onze webshop →