De WLAN oplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise blijven groeien

alcatel-lucent_unify

Het recente gepubliceerde Dell’Oro ‘Wireless LAN Quarterly Report 4Q 2015’ heeft aangetoond dat Alcatel-Lucent Enterprise een aanzienlijke kwartaalgroei heeft behaald in de WLAN markt. Daarbij hebben zij over heel 2015 ook een sterke groei doorgemaakt.

Volgens het Dell’Oro Group rapport is Alcatel-Lucent Enterprise de snelst groeiende leverancier in Noord-Amerika. De sterkste groei is gemaakt binnen de educatie-, transport-, hospitality- en healtcare markt. Wereldwijd heeft Alcatel-Lucent Enterprise een groei door gemaakt van 18,9% in Q4 van 2015. Daarbij heeft het in 2015 een totale groei doorgemaakt van 7,9%. De toonaangevende producten binnen de Enterprise WLAN markt zijn de OmniAccess Wireless LAN switch/controllers en de OmniAccess Wireless LAN Access Points. Meer informatie over deze producten kunt u vinden in onze webshop.

Voor meer informatie kunt u het gehele nieuwsbericht lezen →

Meer informatie over WLAN oplossingen

Om u meer informatie te geven over deze WLAN producten organiseren wij op 26 april het Alcatel-Lucent Enterprise Update Seminar. In een ochtend delen wij onze kennis met u over deze producten. Wij geven u meer informatie over alle mogelijkheden van deze producten en binnen welke omgeving zij geschikt zijn.

U kunt zich hier aanmelden voor dit seminar→