Dell SonicWALL geeft meer informatie over de keerzijde van encryptie

Dell SonicWALL banner

Dell SonicWALL heeft een executive brief beschikbaar gesteld waarin zij meer informatie geven over de keerzijde van encryptie en het belang van het ontdekken van verborgen dreigingen die uw netwerk kunnen binnendringen.

Terwijl veel bedrijven steeds meer gebruik gaan maken van encryptieprotocollen, gaan hackers hier juist steeds meer op anticiperen. Encryptie is een van de meest favoriete manieren om aanvallen te maskeren, verdedigingsmechanismes te omzeilen en uiteindelijk achterdeuren te openen die direct toegang bieden tot het netwerk.

Executive brief

In de executive brief ‘The Dark Side of Encryption – Decrypt Traffic to Stop Hidden Threats’ is onder andere te lezen over:

  • Waarom standaard encryptie een Trojan Horse kan vormen uw kwetsbare netwerk.
  • Hoe SSL data-in-motion kan beschermen.
  • Welke processen het meeste effect hebben op de performance.
  • Waarom firewalls uitgedaagd worden wanneer ze versleuteld verkeer inspecteren.

Dell SonicWALL

Dell SonicWALL onderscheidt zich op gebied van secure remote access, web en e-mail security, backup en recovery en policy en management solutions. Dell SonicWALL is een erkende marktleider in het MKB waarbij de oplossingen worden gebruikt in diverse branches zoals overheid, gezondheidszorg en onderwijs. Ook ISP`s maken gebruik van deze oplossingen.

De executive brief ‘The Dark Side of Encryption – Decrypt Traffic to Stop Hidden Threats’ is te downloaden via de website van Dell SonicWALL →