Dell SonicWALL Threats Recearch update over GAV:Antidetect.AB

Virus dell

Het Dell SonicWALL Threats Research team onderzoekt continu nieuwe bedreigingen op het netwerk. Vervolgens zorgen zij ervoor dat de firewalls direct geupdate kunnen worden om deze bedreigingen tegen te gaan. Hiermee zorgen zij er voor dat de firewalls van Dell SonicWALL altijd de beste bescherming op het netwerk kunnen bieden. Vanuit het Threat Research Team is de volgende update over GAV:Antidetect.AB gekomen.

GAV:Antidetect.AB

Het Dell SonicWALL Threats Research team heeft rapporten bekeken over een nieuwe Malware familie die zich actief verspreid op dit moment genaamd: GAV:Antidetect.AB. Dit virus maakt gebruik van de Microsoft Register Server en manipuleert het Windows register waarmee het virus Anti-Virus programma’s kan ontwijken. Bekijk het laatste verslag in het SonicWALL Security Center voor meer informatie over dit virus.

Firewalls van Dell SonicWALL

Door het gebruik van een UTM firewall kunnen deze aanvallen worden tegengehouden. De firewalls van Dell SonicWALL bieden security op het (draadloze) netwerk en bieden u volledige controle over gebruikers en verkeer, zonder dat snelheid en capaciteit op het netwerk verloren gaat. Bekijk hier de firewalls van Dell SonicWALL →